flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Бугайова Є.М. та Бугайової Л.В.

17 жовтня 2018, 16:02

Оголошення про виклик до суду Бугайова Є.М. та Бугайової Л.В.

В провадженні Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області під головуванням судді Гукової Р.М. перебуває цивільна справа № 184/1990/18, провадження №2/184/653/18 за позовною заявою Бугайової Валентини Григорівни до відповідача 1: Бугайова Євгена Михайловича, відповідача 2: Бугайової Людмили Володимирівни, третя особа: виконавчий комітет Покровської міської ради Дніпропетровської області про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

До відома відповідачів: Бугайова Євгена Михайловича, 18 січня 1981 року народження (зареєстрований за адресою: Дніпропетровська обл., м. Покров, вул. 8 Березня, 15; фактичне місце проживання: АРК), Бугайової Людмили Володимирівни, 02 квітня 1984 року народження (зареєстрована за адресою: Дніпропетровська обл., м. Покров, вул. 8 Березня, 15; фактичне місце проживання: АРК) у цивільній справі за позовною заявою Бугайової Валентини Григорівни до відповідача 1: Бугайова Євгена Михайловича, відповідача 2: Бугайової Людмили Володимирівни, третя особа: виконавчий комітет Покровської міської ради Дніпропетровської області про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

Ухвалою суду від 17 жовтня 2018 року суддя ухвалив: прийняти до розгляду та відкрити провадження за позовною заявою Бугайової Валентини Григорівни до відповідача 1: Бугайова Євгена Михайловича, відповідача 2: Бугайової Людмили Володимирівни, третя особа: виконавчий комітет Покровської міської ради Дніпропетровської області про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити розгляд цивільної справи у судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін на 10 год. 00 хв. 07 листопада 2018 року в приміщенні Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області.

Клопотання позивача про виклик свідка - задовольнити.

У судове засідання викликати свідка:

  • Тарасову Зою Григорівну, яка проживає за адресою: м. Покров, вул. 8 Березня, 15.

Суд, відповідно до частини четвертої статті 91 Цивільного процесуального кодексу України, попереджає свідка про кримінальну відповідальність, передбачену ст.384 КК України, за завідомо неправдиве показання та ст.385 КК України за відмову від давання показань на вимогу суду.

Залучити до участі у справі за позовом Бугайової Валентини Григорівни до відповідача 1: Бугайова Євгена Михайловича, відповідача 2: Бугайової Людмили Володимирівни, третя особа: виконавчий комітет Покровської міської ради Дніпропетровської області про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням Орган опіки та піклування Покровської міської ради Дніпропетровської області для надання висновку у справі.

Зобов’язати позивача не пізніше двох днів з дня вручення копії ухвали направити Органу опіки та піклування Покровської міської ради Дніпропетровської області копію позовної заяви з додатками, а докази такого направлення надати суду до початку розгляду справи по суті.

Відповідачу направити копію позовної заяви з доданими до неї матеріалами разом з даною ухвалою про відкриття провадження.

Встановити відповідачу 15-денний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти заяви. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідач разом з відзивом має право подати зустрічний позов.

Встановити позивачу 2-денний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу 2-денний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://court.gov.ua/fair/sud0428/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо мотивів порушення правил підсудності (п. 8 ч. 1 ст. 353 ЦПК України) до апеляційного суду Дніпропетровської області через Орджонікідзевський міський суд шляхом подання апеляційної скарги протягом 15-ти днів з дня її вручення. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

 

Суддя                                                                                                                                 Р.М.Гукова