flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Ганжи Валерії Іванівни

21 лютого 2020, 15:04

Оголошення про виклик до суду Ганжи Валерії Іванівни

 

 

В провадженні Орджонікідзевського міського суду під головуванням судді Гукової Р.М. перебуває цивільна справа №184/152/20, провадження №2/184/151/20 за позовом позивача 1: Щеднової Наталії Василівни, позивача 2: Щеднова Юрія Олександровича до відповідача Ганжа Валерії Іванівни про визнання договору купівлі-продажу дійсним, визнання права власності.

До відома відповідача – Ганжи Валерії Іванівни, 24.11.1986 року народження (відоме останнє місце реєстрації якої: вул.Відродження, 111, м. Дніпро) по цивільній справі за позовом позивача 1: Щеднової Наталії Василівни, позивача 2: Щеднова Юрія Олександровича до відповідача Ганжа Валерії Іванівни про визнання договору купівлі-продажу дійсним, визнання права власності.

Ухвалою суду від 20.02.2020р. суддя ухвалив: прийняти до розгляду та відкрити загальне позовне провадження за позовною заявою позивача 1: Щеднової Наталії Василівни, позивача 2: Щеднова Юрія Олександровича до відповідача Ганжа Валерії Іванівни про визнання договору купівлі-продажу дійсним, визнання права власності.

Призначити підготовче засідання у приміщенні Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області на 18 березня 2020 року на 10:00 год.

Встановити відповідачу 15-денний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти заяви. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://court.gov.ua/fair/sud0428/.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

 

 

 

Суддя Орджонікідзевського

міського суду                                                                                               Р.М.Гукова