flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про внесення змін до наказу ДСА України від 04.12.2013 № 164

26 березня 2021, 14:57

 

 

Н А К А З

 

25 березня 2021

                                  Київ    

94

 

Про внесення змін до наказу

ДСА України від 04.12.2013 № 164

 

Відповідно до пункту 8 частини першої статті 152 Закону України
"Про судоустрій і статус суддів", з метою забезпечення належного та ефективного використання електронної пошти,

 

НАКАЗУЮ:

  1. Внести зміни до Положення про порядок використання ресурсів локальної обчислювальної мережі в Державній судовій адміністрації України, територіальних управліннях Державної судової адміністрації України, місцевих та апеляційних судах, затвердженого наказом ДСА України від 04.12.2013 № 164 (зі змінами), виклавши підпункт 8.2.1 пункту 8.2 розділу 8 у такій редакції:

 

"8.2.1. Офіційні електронні адреси призначені для приймання та передавання електронної кореспонденції у передбаченому законодавством порядку.".

  1. Управлінню організаційного забезпечення та контролю (Парубченко Т. В.) довести копію цього наказу до заступників Голови                     ДСА України, керівників самостійних структурних підрозділів ДСА України, місцевих адміністративних і господарських судів, апеляційних загальних, адміністративних і господарських судів, територіальних управлінь Державної судової адміністрації України і державних підприємств "Центр судових сервісів" та "Інформаційні судові системи".
  2. Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України довести копію цього наказу до місцевих загальних судів.
  3. Прес-службі (на правах сектору) (Лисенко А. М.) опублікувати цей наказ на офіційному веб-сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше".
  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Чорнуцького С. П.

 

 

Т. в. о. Голови                                   /підпис/                            Л. Гізатуліна