flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо благоустрою прилеглої території

04 січня 2018, 15:18

       З метою покращення комфортного перебування мешканців міста Покров на території та у приміщені  Орджонікідзевського міського суду колективом було проведено заходи по,а саме висаджені зелені насадження,дерева ,встановлено лавочки для відпочинку  та  підставку під велосипеди.

    За підтримкою територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області в приміщені проводиться поточний ремонт та проводяться заходи з енергозбереження . Один зал судових засідань обладнано згідно з сучасними вимогами системою відеоконференції  та втановлено прозору огорожу для підсудних.

     На 2018 рік керівництвом суду заплановані заходи по обладнанню входу до суду для маломобільних груп населення (пандус) та подальшого озеленення прилеглої території  .Також заплановано капітальний ремонт внутрішньої частини приміщення, документи  подані на узгодження до відділу архітектури Покровської міської ради.

     Керівництво та колектив суду докладають максимальних зусиль для забезпечення комфортного перебування мешканців нашого міста в нашому суді.