flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасово припиненно відправку поштової кореспонденції

05 вересня 2022, 14:10

Орджонікідзевським міським судом Дніпропетровської області тимчасово припиненно відправку поштової кореспонденції
07 липня 2022, 13:53
У зв’язку із відсутністю належного фінансування, Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області повідомляє, що відправка поштової кореспонденції суду  тимчасово припинена.
Відповідно до Положення про територіальне управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровської області, затвердженого 25.09.2015 року, ТУ ДСА України в Дніпропетровської області забезпечує належні умови діяльності місцевих судів у межах повноважень, визначених законом, здійснює функції розпорядника коштів Державного бюджету України щодо фінансового забезпечення діяльності ТУ ДСА України місцевих загальних судів Дніпропетровської області .
Враховуючи наведене, Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області звертає увагу громадян про припинення відправки поштової кореспонденції у судових справах, а саме: запитів, необхідних для забезпечення розгляду справ (в тому числі для вирішення питання про відкриття провадження у справі), судових повісток, копій судових і процесуальних рішень тощо.
Учасники судового процесу можуть отримати інформацію про стан розгляду справ на офіційному сайті суду веб-порталу «Судова влада України», скориставшись наступними функціоналами:
- «Список справ, призначених до розгляду» за посиланням https://ogm.dp.court.gov.ua/sud0428/gromadyanam/csz/
Також отримати необхідну інформацію по справі можна за телефонами зазначеними в телефонному довіднику суду за посиланням https://ogm.dp.court.gov.ua/sud0428/pro_sud/contacts/.
Крім того, рекомендуємо громадянам,  учасникам судових проваджень отримувати процесуальні рішення, відповіді на запити - наручно.
Також роз’яснюємо, що Ви маєте можливість отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:
⦁ зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
⦁ для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.
Прес-служба суду.